institut d'oftalmologia a Barcelona

Cirurgia ocuplàstica a Barcelona

A la nostra clínica a Barcelona som especialistes en cirurgia ocuplàstica

L´oculoplastia és la part de l'oftalmologia que s'ocupa de les estructures facials perioculars (parpelles, òrbita i via lacrimal).

Entre les alteracions que tractem a l´ Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz s'inclouen parpelles caigudes, paràlisi facial, potes de gall, celles caigudes, obstrucció lacrimal, blefaroespasme essencial benigne...

La pell que envolta els ulls és la més fina del cos humà, per això és la que abans pateix els efectes del pas del temps o de la radiació solar. És per això que amb el pas dels anys apareixen les arrugues i les potes de gall.

Ens adonem del problema en advertir l'augment de les arrugues d'expressió, així com l'aparent disminució de la grandària dels ulls. Com a professionals de la cirurgia ocuplàstica a Barcelona establim un ampli diàleg amb el pacient, el qual ens expressa les seves expectatives raonables i nosaltres l´oferim una explicació detallada de les opcions més indicades si és el cas.

 

Tractaments

  • La majoria de les arrugues de la cara tenen un component mixt, l'enfocament ideal és la combinació de botox (Vistabel) i substàncies de farciment (Restylane, Sculptra, Radiese). El botox és una proteïna que relaxa els músculs facials, eliminant o atenuant les arrugues. L'efectivitat pot prolongar-se fins a 6 mesos, encara que després de diverses sessions l'efecte dura cada vegada més.
  • La mirada cansada la podem millorar mitjançant el reposicionament de les celles en una posició més elevada i l'extracció de l'excés de pell-greix de les parpelles.
  • La blefaroplàstia és l'operació destinada a corregir el despenjament de la pell de les parpelles superiors i les bosses dels inferiors, problemes estètics molt comuns que envelleixen el rostre.
  • El blefaroespasme essencial benigne, que és una contracció involuntària dels músculs perioculars, és bastant incapacitant pels pacients que el pateixen. Actualment es tracta amb toxina botulínica, l'acció dura uns mesos, de manera que cal tornar a injectar.
  • La cirurgia de la paràlisi facial, mitjançant la tècnica del lífting facial transconjuntival, permet elevar la galta i la parpella inferior caigudes per efecte de la paràlisi, i millorar la pèrdua del parpelleig mitjançant la col·locació d'un pes d'or en la parpella superior del pacient.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona