institut d'oftalmologia a Barcelona

Implant Kamra a Barcelona

Al nostre centre a Barcelona solucionem la presbícia mitjançant implant Kamra

A l´Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz  corregim la presbícia mitjançant l´implant davant d'un dispositiu anomenat Kamra. L´implant Kamra d´AcuFocus (abans anomenat implant corneal ACI d´AcuFocus) és un implant dissenyat per corregir els efectes de la presbícia i restablir la visió propera i intermèdia.

implant Kamra és un microdisc circular i opac, amb una obertura petita (1,6 mm) al centre. A més a més, al llarg de la superfície de l'implant hi ha 8.400 micro-obertures d'alta precisió, gravades amb làser, per ajudar a mantenir una còrnia sana.

Quan està col·locat a la còrnia, la petita obertura del centre de l´implant Kamra bloqueja la llum no enfocada i només permet que la llum enfocada arribi a la retina. Amb els raigs de llum enfocats, podràs gaudir d' una gamma més àmplia de visió millorada per a totes les distàncies: propera, llunyana i intermèdia. La tecnologia d'obertura petita és una alternativa superior a les opcions que fan servir un mètode multifocal.

 

Solució a la presbícia

Aquesta tecnologia revolucionària pot canviar la teva visió i la teva vida profundament. Amb tot, el mateix implant només té 3,8 mm de diàmetre. És més petit que una lent de contacte i pesa menys que un gra de sal.

implant Kamra ofereix una visió natural amb la facilitat, conveniència i comoditat que no pots aconseguir amb cap altra solució per la visió de prop. Tant si has de llegir missatges de text, receptes i llibres, o veure l´hora al teu rellotge de polsera, l´implant Kamra està sempre allà per proporcionar-te la millor visió de prop possible, sense afectar la teva visió llunyana.

No ho dubtis i sol·licita pressupost per al teu tractament ocular amb l´implant Kamra a Barcelona. Estarem encantats de poder atendre't.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona