institut d'oftalmologia a Barcelona

Lents ICL a Barcelona

Al nostre centre a Barcelona corregim la miopia i l´hipermetropia amb lents ICL

A l´Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz  realitzem cirurgia refractiva amb la implantació d'unes lents epicapsulars flexibles, ICL, per les seves sigles en anglès (implantable contact lens) que es col·loquen entre el cristal·lí i l'iris. Aquestes lents es manufacturen per encàrrec amb les mides precises de cada ull.

Aquestes s'introdueixen per una incisió de 3mm que no cal suturar, amb el que s'aconsegueix corregir el defecte refractiu sense provocar astigmatisme. Altres avantatges són que es realitza amb anestèsia tòpica (gotes), no requereix ingrés, la durada de la cirurgia és d'uns 5 minuts i no és necessari tapar l'ull després de la cirurgia de manera que la recuperació visual és pràcticament immediata.

Les lents ICL permeten corregir fins a 18-22 diòptries de miopia i 9-10 diòptries d'hipermetropia. Amb les ICL tòriques es pot corregir l'astigmatisme associat a la miopia o hipermetropia.

 

Una solució eficaç

La nostra cirurgia amb lents ICL a Barcelona és una excel·lent alternativa pels casos en què no és adequat aplicar el Lasik, com graduacions per sobre dels límits recomanats o còrnies amb gruixos insuficients, principalment a persones de menys de 40 anys.

La recuperació visual és pràcticament immediata, és estable, ofereix una excel·lent qualitat visual i és reversible, ja que les lents es poden extreure sense dificultat.

Espanya és líder mundial en implantació de lents ICL. Des del 1998 fins a 2008 s'han operat més de 24.000 ulls, més del 15 per cent del total mundial.

 

  • A l´any 1998 es van implantar les primeres lents ICL a Espanya.
  • Fins a l´any 2008 s'han implantat unes 24.500 ICL a Espanya.
  • En el món s'han implantat unes 130.000 lents ICL.
  • Cada 20 minuts s'implanta un ICL al món.
  • La ICL s´està implantant a 64 països.
  • La ICL està aprovada per la FDA i la UE.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona