institut d'oftalmologia a Barcelona

Oftalmòlegs a Barcelona

Al nostre centre a Barcelona passen consulta els oftalmòlegs més prestigiosos

A l´Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz estaràs atès pel millor equip de oftalmòlegs a Barcelona. Professionals amb una àmplia experiència i en permanent formació, dedicats a vetllar per la salut dels teus ulls.

 

Dr. Carlos Ortiz Casas

oftalmòlegs a BarcelonaA l'extensa experiència professional del Dr. Ortiz cal destacar el seu treball com a cap de residents, instructor de cirurgia i professor adjunt docent de l'Institut Barraquer de Barcelona. Va ser també 12è titular a l'Institut d'Investigacions oftalmològiques Ramon Castroviejo de Madrid (1989-1990-1991), a l'àrea de Cirurgia Refractiva.

El Dr. Ortiz és membre de les principals societats oftalmològiques del món, com la Societat Americana d'Oftalmologia, la Societat Espanyola d'Oftalmologia, la Societat Francesa d'Oftalmologia o la Societat Panamericana d'Oftalmologia. També és membre de les societats d´Estrabologia, Contactologia i Cirurgia Ocular Implanto Refractiva d'Espanya.

A l'última dècada ha participat en més de 230 cursos i congressos oftalmològics en diversos països del món, en diversos dels quals ha impartit conferències.

Des del 1996 oftalmòlegs a Barcelonaha mantingut un estret vincle amb la Clínica Quirón de Barcelona i fins a juliol de 2001 va ser director del Departament de Cirurgia Refractiva.

El seu ampli interès en el camp de la cirurgia refractiva, des del 1984, l'ha situat com un dels cirurgians més experimentats en aquesta disciplina al territori espanyol. De fet, va ser el director del Primer Congrés Internacional de Cirurgia Refractiva que es va celebrar al març de 1999 a la capital catalana.

 

Dr. Carlos Ortiz Jordan

oftalmòlegs a BarcelonaMetge cirurgià de l'Universitat Autònoma de Barcelona i metge oftalmòleg de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Membre de les principals societats oftalmològiques del món, com la Societat Americana d'Oftalmologia, la Societat Espanyola d'Oftalmologia, la Societat Espanyola de Cirurgia Ocular Implanto Refractiva, la Societat Catalana d'Oftalmologia o la Societat Panamericana d'Oftalmologia.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona