institut d'oftalmologia a Barcelona

Operació d´astigmatisme a Barcelona

Al nostre centre a Barcelona fem operacions d'astigmatisme amb làser Excimer

Es defineix com astigmatisme el defecte de la refracció ocular on la totalitat dels raigs paral·lels que travessen els mitjans diòptrics de l'ull mai es reuneixen en un focus; és a dir, els raigs es dispersen en punts diferents. És un defecte per alteració de la curvatura de la còrnia.

En aquest cas l'acomodació no pot compensar el defecte i els pacients veuen malament tant de lluny com de prop. Una de les causes és la irregularitat congènita de la curvatura cornial. El pacient presenta símptomes en funció del grau d'astigmatisme, entre ells disminució de l'agudesa visual que pot acompanyar de cefalea (mal de cap), i fatiga visual. Algunes vegades fotofòbia (molèstia a la llum) i poques vegades diplopia monocular (visió doble).

L'edat recomanada per l´ operació d'astigmatisme és a partir dels 18. S'ha d'avaluar molt bé la còrnia, que no presenti queratocó o una distròfia cornial i que l'astigmatisme sigui regular. Totes aquestes tècniques les realitzem amb el làser Excimer (LASIK) d'última generació. Es poden reduir i compensar astigmatismes d'una a 8 diòptries.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona