institut d'oftalmologia a Barcelona

Operació de miopia a Barcelona

Al nostre centre a Barcelona utilitzem l'última tecnologia per operacions de miopia

Els raigs paral·lels que incideixen a l'ull es formen davant de la retina, és a dir, la potència refractiva de l'ull miop és excessiva, per això els miops tenen molt mala visió de lluny i veuen millor de prop, aproximant els objectes. L'ull miop, és més gran, que l'ull normal en el seu eix posterior.

Les persones amb altes miopies (miopies magnes) presenten freqüentment lesions oftalmològiques al fons de l'ull, a la papil·la o nervi òptic, atròfies coroidees, estafilomes, lesions degeneratives a la retina que predisposen al despreniment de retina, hemorràgies maculars i altres patologies vítries. Abans de la intervenció han de ser valorats molt exhaustivament per l'especialista.

 

Com treballem

Per l´operació de miopia, fins 10 diòptries, fem servir el làser Excimer, d'última generació. Operem des d´una a 10 diòptries de miopia.

El làser de Femtosegon permet realitzar la cirurgia refractiva de Lasik sense talls de fulla, actuant en combinació posterior amb l'Excimer làser.

El làser Femtosegon utilitza la llum infraroja per aixecar una capa corneal precisa mitjançant un procés anomenat Fotodisrupció. En aquest procés s'utilitza un gran nombre de polsos de làser per separar el teixit a nivell molecular sense transferència de calor o impactes al teixit adjacent.

El làser Femtosegon substitueix el tall o incisió mecànica (microquerató) per un feix de làser que realitza aquest efecte sobre la còrnia.

Suposa un enorme avanç a la cirurgia cornial de miopia, hipermetropia i astigmatisme, així com a la cirurgia de queratocó i a altres cirurgies cornials. El microquerató clàssic ha estat àmpliament superat en seguretat i precisió pel làser de Femtosegon per realitzar el flap o frontissa cornial.

Si busques pressupost per a una operació de miopia a Barcelona, contacta amb nosaltres sense compromís. A l´ Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz estarem encantats de poder atendre't.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona