institut d'oftalmologia a Barcelona

Tractament Supracor a Barcelona

Cirurgia làser a Barcelona per vista cansada amb tractament Supracor

A l´Institut de Cirurgia Oftalmològica Dr. Ortiz  utilitzem el tractament Supracor per corregir la presbícia, amb molt bons resultats.

El procediment Supracor es basa en el tractament ocular Lasik per la correcció de la visió. El tractament Supracor làser és ràpid, segur i eficaç.

El procediment Supracor utilitza un sistema làser d'alta tecnologia anomenat Technolas Excimer Workstation. Aquest làser excimer s'utilitza per remodelar de forma precisa la còrnia i restablir la visió de prop i, si cal, tractar simultàniament l´hipermetropia o la miopia.

 

Com treballem

El primer pas del tractament implica la creació d'un flap o penjoll fi a la superfície de l'ull amb un làser de femtosegon o microquerató. Aquesta capa superior o penjoll es plega a continuació cap a un costat perquè el cirurgià pugui accedir a la còrnia. A continuació, el cirurgià utilitza el làser excimer per remodelar de manera precisa la còrnia i tractar la presbícia.

Mitjançant aquest procediment ràpid i segur, no només es corregeix la vista cansada sinó també de vegades el defecte previ de lluny si n'hi ha, disminuint la dependència de l'ús d'ulleres de lluny i prop.

 

El procediment complet només triga uns pocs minuts. No ho dubtis i sol·licita pressupost pel teu tractament Supracor a Barcelona. Estarem encantats de poder atendre't.

 

DR. CARLOS ORTIZ

  C/ Diputación, 238 5º 6ª,
Barcelona, 08007, (Barcelona)

  93 488 01 79

  93 487 48 70

institut d'oftalmologia a Barcelona